Dé woontrends van 2015!

Het nieuwe jaar is gestart. We kunnen dus vooruit kijken naar het een mooi jaar wat ons te wachten staat. Ook binnen de woningen staat er ons het een en het ander te wachten. Wat zijn de trends voor 2015? In dit artikel gaan we er dieper op in. De vier grootste trends met betrekking tot de inboedel en wonen worden uitgelicht.

1. Natuurlijke prints in huis halen

Botanische prints zijn in 2015 niet meer weg te denken. Hoe groener en kleurrijker het in huis is, hoe beter die naar voren komen in je huis hoe beter.

2. Dé medaillekleur komt terug in je huis

Wat vroeger werd afgedaan als ‘not done’, of té, is de kleur goud helemaal terug. Nog nooit zijn zulke kleuren toegestaan als nu. Goud is dé kleur voor 2015. Je laat het lekker opvallend terugkomen. Denk aan een klok of mooie decorpotten.

3. Zelfgemaakte producten

Zelfgemaakte producten zijn zo’n beetje dé trend van 2015. Hier komen allerlei mooie manden, tekstborden et cetera naar voren. Je kan genieten van je eigen gemaakte werk. Daarnaast laat je zien aan vrienden / vriendinnen hoe creatief je bent.

4. Inpakken maar!

Tegenwoordig mag alles ingepakt worden. Een dikke handdoek met een groot touw eromheen en dit plaatsen in een mand kan. Grote potten met een strik eromheen kan ook een mogelijkheid zijn.

Nu heb je een overzicht van de mooiste trends van 2015. Laat je fantasie erop los!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *