Technologieën voor in jouw huis

Door de jaren heen zijn er op technologie gebied een hoop zaken veranderd. Zo zijn er binnen 10 jaar de smartphones geïntroduceerd, spelen we cd’s minder af door Spotify en andere streamingzaken, kunnen we televisieprogramma’s bekijken wanneer we maar willen en is er de iPad. Daarnaast zijn we altijd op de hoogte van het laatste nieuws door social media. Niets kan meer geheim zijn. Big Brother is watching you.

We lichten de beste ‘technologie-diensten’ voor je uit.

iPhone

De iPhone heeft voor een ware revolutie gezorgd binnen de telefoon-branche. De iPhone is namelijk niet alleen een telefoon, maar zorgt er ook voor dat je op de hoogte bent van al het laatste nieuws in de wereld, navigeert je naar de juiste bestemming, helpt je met sporten et cetera.

Spotify

Door de komst van Spotify is het illegaal downloaden van muziek enorm gedaald. Het heeft ervoor gezorgd dat je voor een tientje per maand al het muziekaanbod wat er is legaal kan streamen naar je telefoon, of gewoon kan afspelen op je computer of laptop. Daarnaast heeft het de radio vervangen binnen jouw inboedel.

Hifi-installatie

Jullie zullen nu wel denken? ‘Huh? Een Hifi-installatie, wat doet die hier in het rijtje?’ Maar de Hifi-installatie heeft een ontzettende revolutie doorgemaakt. Het geluid is scherper dan ooit, en de dolby surround levert een echt bioscoop geluid op. Een Hifi in Den Haag aanschaffen is bijvoorbeeld een optie. Ae-Live kan je hierbij goed helpen.

In een later stadium zal ik nog meer nieuwe technologieën toe lichten. Maar dan kijken we alvast tien jaar vooruit. Dan worden de trends van de toekomst besproken.

Leave a Reply

Your email address will not be published.