Valt laptop schade onder de inboedelverzekering?

Veel mensen weten niet of hun laptop, computer en telefoon onder de inboedelverzekering valt. Voor deze apparatuur wordt vaak een nieuwe verzekering afgesloten, wat weer een hoop kosten met zich meebrengt. Het is daarom goed om van te voren te weten wat wel en niet binnen de verzekering valt.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering is eigenlijk een heel breed begrip. Allerlei apparatuur kan onder de inboedelverzekering vallen. Het is maar net hoe dit is vastgelegd en hoe deze apparaten op zichzelf zijn verzekerd. Echter is het zo dat in de meeste gevallen laptops en computers onder de inboedelverzekering vallen. Eventuele reparaties zijn dan dus gedekt.

Schade aan laptop of computer?

Wanneer je schade hebt aan je laptop of computer dan kun je dit dus vaak opgeven bij de inboedelverzekering. De meeste reparatie’s zijn terug te vorderen via de verzekering. Meer informatie hierover kan je vinden onder inboedelverzekering bijvoorbeeld.

Woont u in Den Haag?

In Den Haag weten wij dat bij bepaalde zaken de computerreparatie is aan te geven bij de verzekeraar. Kijk voor computer reparatie Den Haag op de site van laptop reparatie Den Haag voor meer informatie.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *