Accessoires voor in je huis

Ben jij opzoek naar meer sfeer en stijl in huis, maar weet je niet hoe? Dan ben je op het goede adres. Het creëren van sfeer en stijl in huis is nou eenmaal ook niet gemakkelijk. Toch kan je met de juiste accessoires al snel een fijne omgeving creëren. Er zijn namelijk een aantal dingen die jouw huis perfect maken. Jouw persoonlijke voorkeuren zijn hierbij natuurlijk het belangrijkst. Maar samen met de meubels en kleurrijke vormen de accessoires in huis de belangrijkste dingen om jouw perfecte woning te creëren, van een bloempot tot een citizen eco drive horloge. Maar hoe vindt je dan die accessoires, die net de puntjes op de i zetten in jouw huis? Daarom helpen we je en zetten de 5 mooiste accessoires voor in jouw huis op een rijtje. 

Posters aan de wand

Eén van dé top accessoires die jouw huis vrijwel direct meer stijl en sfeer kunnen geven zijn posters. Posters vind je in alle soorten en maten, van groot tot klein en geven snel een nieuwe uitstraling aan je huis. Er is ontzettend veel variatie mogelijk en ze zijn makkelijk te vervangen en/of te verplaatsen. Zodoende kun je het hele jaar door blijven spelen met de look die jij wil. Verder kun je ze in een lijst plaatse, ze neerzetten op de grond of gewoon aan de muur hangen, je kunt er alle kanten mee op. Ook leuk is om te kiezen voor een groot prikbord waar je dan meerdere posters ophangt, eventueel aangevuld met leuke foto’s. 

Sieraden als accessoires in huis

Een optie waar niet iedereen misschien gelijk aan denkt is het gebruik van sieraden of juwelen als decoratie in huis. Je kunt hierbij denken aan het ophangen van enkele mooie kettingen of het plaatsen van een mooi horloge op een bijzettafel. Je kunt bijvoorbeeld een seiko astron neerzetten naast een lampje of een kettingrekje in de gang neerzetten. Het voordeel hiervan is dat je ook hiermee veel kunt variëren en dat je bovendien zelf ook meer kunt genieten van je eigen sieraden. Tevens kun je dat mooie horloge wat je eigenlijk niet durft te dragen mooi ten toon stellen. 

Een Seiko horloge
Een Seiko horloge

Kisten, manden en meer

Deze woonaccessoires zien we steeds vaker langskomen en met een reden! Want kisten en manden zien er super leuk uit en zijn ook nog eens multifunctioneel. Je kunt met leuke mandjes bijvoorbeeld ook gemakkelijk afkomen van rondslingerende rommel in huis. Zo kun je bijvoorbeeld je sleutels en oortjes makkelijker bewaren in een mandje. Als je geen last hebt van rommel in huis kun je er ook voor kiezen mandjes of kistjes op te vullen met leuke kleedjes of kussentjes. Of je kiest ervoor oude flessen in te zetten, deze kun je uit je eigen collectie halen maar ze zijn vaak ook voor bijna niks te vinden bij de kringloop. 

Plantenbakken en bloemstukjes

Houd je van bloemen en planten en creëer je graag een zomerse sfeer in huis? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor leuke bloemstukjes en veel planten in huis. Met bloemen kun je alle kanten op, maar door hun vaak vrolijke en opvallende kleuren kun je al snel je huis opfrissen. Je kunt planten verder overal in huis plaatsen, in een vaas op de tafel of in een grote bak op de grond. Ook vetplantjes zijn erg leuk voor de afwisseling, maak bijvoorbeeld een hoekje waarin je allerlei verschillende vetplantjes naast elkaar plaatst. Ook nog eens leuk voor de kinderen. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.