Inboedel trends voorjaar 2015

Dit voorjaar worden we weer verblijd met prachtige nieuwe inboedel trends. Wij vertellen je alvast over onze favorieten!

Inboedel trend voorjaar nr 1: Botanische prints

Niet alleen in de fashionwereld, maar ook in je inboedel zijn Botanische prints helemaal hip. Haal de natuur je huis in met mooie prints uit de natuur, veel bloemen en planten en natuurlijke materialen. In 2015 gaan we ‘back to nature’!

Inboedel trend voorjaar nr 2: Koper en industrieel goud

2014 was het jaar van koper en in 2015 komt daar industrieel goud bij. Vooral koper en goud met een verweerde look zijn geliefd dit jaar. Er zijn tal van mooie woonaccessoires te krijgen in deze kleuren. Denk aan dienbladen, lampen, kandelaars en zelfs kussens.

Inboedel trend voorjaar nr 3: Futurisme

In 2014 begon deze trend al en in 2015 gaan we gewoon verder met het futuristisch wonen. Deze trend wordt gekenmerkt door geometrische vormen en felle kleuren waarmee een ruimtelijk effect wordt gecreëerd. Een gewaagde trend die misschien niet iedereen aanspreekt. Toch kan je het futuristisch wonen ook subtiel aanpakken. Bijvoorbeeld door in een wit interieur te kiezen voor accessoires met felle kleuren en geometrische vormen.

Inboedel trend voorjaar nr 4: Authentieke ambacht

Tegenover gesteld aan trend nr 3: authentieke ambacht. Vintage en handgemaakte producten zijn hot. We zien veel authentiek aardewerk, handgeweven hennep en mooie rieten manden.

Leave a Reply

Your email address will not be published.