Waarmee kan een schilder je helpen?

Een schilder is iemand die je huis schildert, maar ook iemand die bijvoorbeeld schilderijen maakt. Een schilder voor het huis kan de verf precies naar je wens maken. Daarom, schakel een professionele schilder in, en doe het niet zelf. Een schilder heeft meestal al veel ervaring en zorgt zelf voor zijn spullen en heeft alle hulpmiddelen bij de hand zoals een steiger voor als je je huis aan de buitenkant wil laten schilderen. Een professionele schilder schildert twee keer sneller dan jij kunt. En, is de klus klaar? De schilder neemt aan het eind van de dag zelf het afval mee. Een schilder schildert heel netjes, zodat je huis er als nieuw uitziet. De verf draagt niet alleen bij aan de uitstraling, maar zorgt ook voor een goede vochtregeling.

Wat kost een schilder?

Een gemiddelde binnenhuis schilder kost 30 tot 35 euro per m2 inclusief alle materialen en per uur ongeveer 35 tot 40 euro. Een buitenshuis schilder kost 35 tot 40 euro per m2 en per uur ongeveer 40 tot 50 euro. Zoals je ziet is een buitenshuis schilder duurder dan een binnenhuis schilder. Dat komt door dat een buitenshuis schilder ook een steiger enz. moet meenemen. Hij gebruikt andere verfsoorten dan een binnenhuis schilder. Natuurlijk verschillen de prijzen per schilder.

Een fijne schilder die ik ken, is vansuntenschilderwerken.nl. Dit is een schilder uit Tilburg die actief is in verschillende regio’s. Je kan bij hem diverse projecten wegleggen, waardoor het een goed succesvol afgerond project kan worden. Vraag een vrijblijvende offerte op als je hier meer over wilt weten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.