De ramen van uw bedrijf altijd schoon

Heeft u een bedrijf en wilt u dat uw bedrijfspand er altijd schoon en netjes bij staat? Zorg dan dat u de beschikking heeft over een goede en betrouwbare glazenwasser voor bedrijven. Glazen wassen is een vak apart en het wassen van de ramen van bedrijven is dat nog meer. Bedrijven kunnen nl. in tegenstelling tot woningen vele verdieping hoog zijn en de bouw van de buitenkant kan aanzienlijk verschillen van de woningbouw. Er zijn diverse glazenwasser bedrijven die ook gespecialiseerd zijn in het onderhouden van bedrijfspanden waarbij vooral de apparatuur van belang is die de glazenwasser tot zijn beschikking heeft.

Bedrijfspanden verschillen veel van woningbouw

Bedrijfspanden kunnen behoorlijk verschillen van woningbouw. Als eerste is het mogelijk dat het bedrijfspand over veel etages beschikt. Dit betekent dat de glazenwasser voor bedrijven materiaal moet hebben om die hoogte veilig te overbruggen. Gedacht kan worden aan hoogtekranen en gondels. Vooral de gondels moeten aan alle veiligheidsvoorschriften voldoen. Een ander verschil kan het oppervlak zijn van de ramen. Veel bedrijven hebben enorm grote hoeveelheden glasoppervlak zodat het aantal werkuren voor de glazenwasser snel zal oplopen.

Een goede glazenwasser houdt de ramen schoner

Alhoewel de basis van het glazenwassen nog steeds eenvoudig is, nl een emmer met wat schoonmaakmiddel, een goede glazenwasser kan er wel degelijk voor zorgen dat uw bedrijf lager kan profiteren van schone glazen. Dit kan bijvoorbeeld door materialen die na het glazenwassen worden gebruikt waardoor het vuil minder vat krijgt op de ramen.

Met schone ramen komt uw bedrijf goed voor de dag

Veel ondernemers denken er niet bij na. Een schoon pand met glimmende schone ramen toont beter dan een bedrijfspand waar je door het vuil niet meer naar binnen en buiten kan kijken. Met een goede glazenwasser voor bedrijven kunt u meestal goede afspraken maken voor het periodiek reinigen van de ramen van uw bedrijf. Vraag daarom offerte aan bij een glazenwasser in Breda aan die speciaal ingesteld zijn om de ramen te reinigen van bedrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *