Je inboedel tijdelijk opslaan

Je vindt de vrouw of man van je leven tijdens een nachtje uit. Je was met vrienden of vriendinnen op stap en absoluut niet van plan om een man of vrouw te vinden, maar toch is het gebeurd. Je houd absoluut van je geliefde en na een aantal maanden beslissen jullie om te gaan samenwonen. Je geliefde woont ook al een aantal jaren alleen en bezig dus ook een volledige inboedel. Waar blijf je dan met de jouwe?

Je inboedel tijdelijk opslaan is een optie. Wat zijn dan je opties?

één van je opties zijn familie en vrienden. Soms heb je het geluk dat zij nog wel plek hebben voor je spullen een tijdelijke opslag te geven. Natuurlijk kan je de meest onnodige spullen ook naar een kringloopwinkel brengen, maar er blijven sowieso spullen over die je absoluut niet kan wegdoen.

Je geliefde heeft ook tijd nodig om plek te maken voor de spullen die jij wilt houden en bij hem of haar wilt binnenbrengen, zodat het ook een beetje jou plek word.

Een andere optie is een garagebox huren, hierin kan je al je spullen kwijt met privacy, want jij bent de enige met een sleutel.

Een andere optie is een self-storage. Sommige self-storage bedrijven regelens zelfs de verhuis van uw inboedel voor u, gewoon kwestie van de juiste te selecteren. Vrijwel allemaal bieden ze u een beveiligde manier om uw inboedel op te slagen.

Opslagruimte kan zorgen voor de nodige rust tijdens uw verhuis terwijl u de dagelijkse zaken niet in gedrang laat lopen en u rustig dozen kan verhuizen wanneer het u uitkomt om ze uit te pakken en uw huis niet overvol staat van de spullen.

Zowel in Nederland als België zijn er aanbieders te vinden die enkel een storageruimte aanbieden of die ook heel uw verhuis voor u regelen en die naar uw storageplaats rijden, zodat u enkel nog de integratie van uw spullen in uw nieuwe huis moet regelen. Lekker makkelijk dus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *