Laminaat: het fleurt je huis op

Een prachtig laminaat op de vloer is in de loop der jaren steeds populairder geworden. Vandaag de dag is een laminaatvloer de meest logische keuze voor veel mensen, wellicht omdat het bijna niet meer te onderscheiden is van de meer kostbare houten parketvloeren die je vroeger veel zag.

Naast de scherpe prijs is een bijkomend voordeel dat laminaat slijtvast is, en zeer onderhoudsvriendelijk. Veel mensen kiezen ervoor om hun laminaatvloer zelf te leggen, en met de systemen van tegenwoordig wordt het je stap voor stap uitgelegd.

Waar kun je laminaat leggen?

Voor de woonkamer wordt veelal gekozen voor een stevige en wat duurdere laminaatsoort, hier wordt immers het meest ‘geleefd’ in het huis. Om de slaapkamer te voorzien van een laminaatvloer, kiest men vaak voor een iets goedkopere variant die weliswaar goed combineert met de rest van de woning. Voor ruimtes als een kelder of schuur kiest men vaak voor een wat goedkoper alternatief.
Laminaat is overigens niet geschikt voor vochtige/natte ruimtes zoals bijvoorbeeld het toilet of de badkamer.

Hoe onderhoud je een laminaatvloer?

Om zo lang mogelijk van uw nieuwe laminaat te genieten, is het voor het onderhoud erg belangrijk om met de juiste producten aan de slag te gaan. Gebruik een laminaatcleaner, en gebruik tijdens het stofzuigen een zachte zuigmondborstel.

Waar vind ik nieuw laminaat?

Wil je een nieuw laminaat kopen? Denk dan eens aan Lundia. Hier kan je laminaat kopen van hoogwaardige kwaliteit die past bij je onderneming.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *