Verhuizen vanwege mijn werk

Ik woon nu een tijdje in Ede. Hiervoor heb ik altijd in Hilversum gewoond. Een behoorlijke overgang voor me, als ik heel eerlijk moet zijn. Maar je moet beseffen: zodra je ander werk hebt gevonden kan je al gauw beseffen dat je misschien dichterbij je werk moet gaan wonen. Je wilt er niet aandenken om elke keer maar weer in die ellenlange files te staan. Dat word je al gauw beu.

Nieuwe woning betekent nieuwe sloten

Omdat ik dus een nieuwe woning heb gevonden, wilde ik een veiliger gevoel in mijn woning creƫren. Daarom heb ik de sloten van mijn woning laten vervangen. Daarom had ik contact opgenomen met slotenmakersede. Zij zijn gespecialiseerd in het vervangen van sloten. Met een fijn gevoel vervingen ze mijn sloten, en kreeg ik een nieuw setje sleutels als reserve.

Voor ik naar Ede vertrok, veel problemen aan mijn woning

Voor ik naar Ede vertrok, waren er bijvoorbeeld veel problemen aan mijn huis. Ik moest regelmatig Hilversum-Loodgieters.nl laten langskomen. Zij zorgden er dan voor dat mijn waterleiding wederom werd gemaakt. Er was namelijk een enorme lekkage ontstaan. Omdat dit een behoorlijke kostenpost telkens met zich meebracht, was voor mij de keuze makkelijk gemaakt om te verhuizen.

Nieuwe woning, nieuw leven

Sinds ik in mijn nieuwe woning zit, ben ik ontzettend gelukkig. Ik kan weer genieten van het leven. Ik voel me er veilig, heb nieuwe vrienden leren kennen. Ik ben er een nieuw persoon geworden. Zo heb ik geleerd: wanneer je in een nieuwe omgeving komt, weet je dat je een ander persoon kan worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *